Tradiční pokrm pocházející ze zemí Blízkého Východu. Bulgur je polotovar připravený z naklíčené, usušené a nahrubo rozlámané pšenice.
Základní příprava: Bulgur nasypeme do hrnce a zalijeme vařící vodou v poměru 1:2 ( jeden díl bulguru a 2díly vody). Přidáme kapku oleje a osolíme. Povaříme asi 2minuty a 20minut necháme dojít. Bulgur můžeme smažit, dusit, zapékat...Používáme do nádivek, karbanátků, do salátů, jako přílohu... Výrobek obsahuje alergen LEPEK
Můžete se nás zeptat či si naplánovat návštěvu:
Provozovatel:
Ing. Jaroslav Drejček
Ve Vilách 3
586 05 Jihlava
IČ: 40471624
DIČ: CZ6203270062
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.