Fruktóza je monosacharid, který je v přírodě obsažen ve zralém ovoci. Fruktóza je vhodná pro diabetiky. Denní dávka pro diabetiky je od 40 do 60g, není vhodné je pro pečení do pečiva a moučníků, zde je třeba snížit teplotu pečení, jinak dochází k rychlejšímu tmavnutí pečiva. Doporučuje se péct v pergamenovém papíru, nebo v hliníkové folii. Fruktóza je vhodná pro zavařování. Dávkování: 1 čajová lžička = 3g, 1 polévková lžíce = 10g. Energetická hodnota: 100g = 1700 kJ. E
SLOŽENÍ: Fruktóza.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g: Energie 1683kJ/396kcal Tuky 0g
z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 99g z toho cukry 99g Bílkoviny 0g Sůl 0,01g
Můžete se nás zeptat či si naplánovat návštěvu:
Provozovatel:
Ing. Jaroslav Drejček
Ve Vilách 3
586 05 Jihlava
IČ: 40471624
DIČ: CZ6203270062
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.