KOMBUCHA
Nápoj pijeme ráno na lačno (asi 2 dcl), pak sklenici po každém jídle nebo kdykoli podle chuti. Můžeme ho pít i při snižování tělesné hmotnosti. Navozuje pocit sytosti a je vhodnou součástí pitného režimu. Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
DÁVKOVÁNÍ: Nápoj pijeme ráno na lačno (asi 2 dcl), pak sklenici po každém jídle nebo kdykoli podle chuti. Můžeme ho pít i při snižování tělesné hmotnosti. Navozuje pocit sytosti a je vhodnou součástí pitného režimu.
SLOŽENÍ: voda, třtinový cukr*, odvar z yerba maté (92%)*, kultury kombuchy (kvasinky a bakterie mléčného kvašení), přírodní aroma
*produkty kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 77 kJ / 19 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 4,6 g |
z toho cukry | 4,6 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Etanol | <0,5 % |
SKLADOVÁNÍ: Skladujte při teplotě do 24°C, nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření spotřebujte do 10 dnů.
UPOZORNĚNÍ: Zákal není na závadu.