nutno předobjednat do čtvrtka týden před závozem
Hukvaldské Mrkvánky jsou jemné pečivo z těsta, do kterého je přidaná mrkev a bohatá povidlová či hrušková náplň. Je to výborná, chutná cukrovinka, ideální zejména ke kávě nebo čaji.
Brzy si našly své příznivce i za hranicemi Beskyd a jejich chuť si postupně zamilovali i lidé v dalších regionech.
Mrkvánky se vyrábí z čerstvé mrkve, která je významným zdrojem vlákniny a neobsahují konzervanty ani barviva, takže se hodí i jako chutná svačinka pro děti. Díky svému složení a vynikající chuti se staly velmi oblíbenými.
V podhůří Moravskoslezských Beskyd společnost Martina Bakery už 30 let vyrábí mrkvánky převážně ručně z těch nejkvalitnějších surovin podle původní, tradiční rodinné receptury babiček, předávané z generace na generaci. Pečlivě přitom vybírají kvalitní české suroviny od lokálních dodavatelů a podporují tak místní farmáře.
SLOŽENÍ:
TĚSTO: pšeničná mouka, mrkev 30%, palmový a řepkový olej.
NÁPLŇ: Meruňka 51%, glukozo-fruktozový sirup, cukr, želírující látka, aronie, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, E202, voda
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu při teplotě max. 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Výrobce:
Martina bakery s.r.o., Bělská 601, 739 21 Pasakov, Česká republika