Odlehčená rostlinná paštika s chutí smažené cibulky a dýně hokkaido.
Prémiová paštika se smaženou cibulkou a dýní hokkaido, vyráběná českou firmou jen a pouze z rostlinných surovin jako je například tofu, brambor a řepkový olej. Neobsahuje GMO, glutamáty, umělá aromata, konzervanty ani chemické přísady. Skvěle se hodí pro přípravu pohoštění i zdravého občerstvení. Díky praktickému balení v Alu misce a dlouhé trvanlivosti bez nutnosti chlazení je ale také oblíbenou svačinkou na cesty, do práce či do školy.
Výrobek je vhodný pro vegany, vegetariány, diabetiky i pro ty, kdo drží redukční diety. Ocení ho tedy každý, komu záleží na zdravější životosprávě. Vzhledem k přítomnosti pšeničné mouky ve smažené cibulce není tato příchuť přirozeně bezlepková.
Paštiky PÂTIFU je vhodné skladovat v suchém prostředí při teplotě od 2 do 27° C.
HMOTNOST
100 g
SLOŽENÍ
voda, dýně 19 %, tofu 17 % (sója, nigari), řepkový olej, brambory, droždí, smažená cibulka (cibule, pšeničná mouka, palmový olej), drožďový extrakt, koření, zahušťovadla: karagenan, guma guar
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: |
|
Energetická hodnota |
681 kJ/163 kcal |
Tuky |
13,1 g |
Nasycené mastné kyseliny |
1,5 g |
Sacharidy |
6,2 g |
Cukry |
0,8 g |
Bílkoviny |
4,4 g |
Sůl |
1,1 g |
VÝROBCE
VETO ECO s.r.o., Sportovců 520, 272 04 Kladno