Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Český výrobek. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Mají široké využití v kuchyni. Velmi se hodí do asijských receptů.
Rýžové nudle jsou rychle připravené, stačí je 4-6 minut povařit a můžete jíst. Nudle jsou přirozeně bezlepkové a bezvaječné, takže si na nich mohou pochutnat i celiaci a vegani.
Využití:
LUCKA se zabývá výrobou rýžových těstovin a instantních pšeničných produktů nejvyšší kvality. Jedná se o českou značku s mnohaletou tradicí. Má za sebou bezmála 20 let úspěšného působení na českém trhu. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva a jsou vhodné i pro celiaky.
Složení:
Rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl.
Skladování:
Skladujte na suchých místech odděleně od látek s výraznými pachy.
Legislativní zařazení:
Těstoviny - bezvaječné.
Příprava / určení:
Dejte vařit vodu (1 litr vody na 100 g těstovin) trochu osolit (v případě polévkových hvězdiček ještě lžičku rostlinného oleje). Těstoviny vložte do vroucí vody a za občasného míchání vařte 4–6 minut. Jakmile jsou těstoviny uvařené, zceďte vodu. Poté je dobře propláchněte tekoucí vodou a nechte okapat. Přidejte trochu rostlinného oleje, promíchejte a můžete servírovat.
Výživové údaje na 100 g: | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1452 kj / 347 kcal |
Tuky: | 0,61 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g |
Sacharidy: | 80 g |
z toho cukry: | 1,02 g |
Bílkoviny: | 4,81 g |
Sůl: | 0,55 g |