SCHAR Ciabatta
Bezlepková ciabatta: pečivo speciální bez lepku, 4 kusy v balení. Příprava: před pečením lehce navlhčit vodou. V předehřáté troubě péct při teplotě 200 – 210°C na požadované zhnědnutí 8 – 10 minut. Tyto housky jsou předpečené
Složení
kukuřičný škrob, pitná voda, kváskové těsto 12% (rýžová mouka, pitná voda), kukuřičná mouka, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium), zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; sójová bílkovina, slunečnicový olej, pekařské droždí, extra panenský olivový olej 0,9%, jedlá sůl, regulátory kyselosti: kyselina citronová a kyselina vinná
Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml
energetická hodnota (kJ/kcal) 976 /232
tuky (g) 3.3
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.6
sacharidy (g) 42
z toho cukry (g) 3.9
vláknina (g) 6.8
bílkoviny (g) 4.6