SCHAR Ciabatta rustica
Bezlepkové vícezrnné pečivo (pro křupanou verzi k dopečení), 4 kusy v balení.
Bezlepková ciabatta se slunečnicovými a lněnými semínky a s vysokým obsahem vlákniny.
Příprava: V předehřáté troubě pečete bezlepkovou ciabattu při teplotě 200°C po dobu 5 minut. Tyto bezlepkové housky jsou předpečené.
Složení
kukuřičný škrob, kváskové těsto 14% (rýžová mouka, pitná voda), pitná voda, rýžová mouka, slunečnicová semena 7,%, pohanková mouka 6,5%, lněná semena 5,5%, cukrový sirup, rostlinná vláknina (psyllium, jablko), pekařské droždí, rýžový škrob, jablečný extrakt, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; sójová bílkovina, slunečnicový olej, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina vinná
Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml
energetická hodnota (kJ/kcal) 1150 /274
tuky (g) 8.1
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1
sacharidy (g) 40
z toho cukry (g) 3.7
vláknina (g) 8.9
bílkoviny (g) 5.8